Helmiä, helmiä..  Niiden vallassa olen ollut viimeiset neljä kuukautta..  Lähes hermihurmoksessa, niin kuin ennenkin.

Havahduin viimein unestani , ja huomasin, että on kulunut lähes neljä kuukautta edellisestä postauksesta..  Nyt on jo loppukesä.. ehkä jo syksyn kosteaa tuoksua ilmassa?  Minne kesä meni, minne se katosi..   Paljon tapahtui, vaikka niitä en täällä kertonut.. Ehkä joskus kerron. Ainakin olen tehnyt koruja, jotain itselle...  Hemmottelua arkeen ja muutamiin kesän juhliin..   Ehkä esittelen ne myöhemmin, katsotaan..  :)

Kesä... Monta helmipakettia on tullut jälkeen huhtikuisen päivän..  Muistan erään saapumisen vieläkin.. Sain sen iltapäivällä keskellä helteistä heinäkuuta..  Raahasin paketin terassille, ja avoin paketin auringon lämmössä..  Auringon säteet saivat leikkiä helmillä..  Ja ne leikkivät, helmet hehkuivat punaisina...  korundin punaiset brioletit..    Uskon ja toivon, että ne punaiset tulvivat lämpöä, iloa Helsingin messuillakin..   Ehkä..  Toivon, että ehtivät...

Pakkaan parhaillaan helmiä messuja varten..  Kaikenlaisia ajatuksia tulee mieleen..  Muistin rannekorut, jotka kuvasin taannoin, ja lähetin Liisalle..   Niistä rannekoruistako hän oivalsi hienon harrastuksen..  :) Tunnen suunnatonta iloa, kun olen ehkä voinut osoittaa, miten ihana harrastus korujen tekeminen voi olla..   Ihania helmihetkiä sinulle, ja myöskaikille muille!

Liisa

 

Sitten syksyisiin tunnelmiin..  Syksyinen pitkä kaulakoru, jossa akaattia ja ametistia, hopea on patinoitu. Rannekorun tein samalla teemalla, mutta otin kuvat siitä vahingossa väärällä asetuksella, joten unohdtaan se tällä kertaa.

Medeni

 

Tämän viikon lopulla on ihanat Helsingin Wanhan Sataman Kädentaidon messut.. Odotan jo kovin, enää vain muutama päivä...

Messuosaston A11 jaan yhdessä ystäväni Luminukan Elisen kanssa..  siis osastolla Helmiliina ja Luminukka.

Lämpimästi tervetuloa!   .. muistattehan esitellä..   :)