Tunnustuksia..  Poden parhaillaan kuumetta.. matkakuumetta.. Oireita on ollut jo kesästä asti.. mutta nyt lokakuun aikana on noussut jo kuume.. Ajatukset karkailevat kaukomaille.. lämpöisiin paikkoihin.. Nenä haistaa jo melkein meren tuoksun.. lämpöisen kosteuden..  Uniin tulee sinisiä upeita hiekkarantoja.. ja ooh..  helmikauppoja, joissa hyllyt notkuvat makeanveden helmiä ja upeita, upeita kivihelmiä..
Oliko se sittenkin vain unta .. vai ehkä sittenkin..   ;)

Rannekorussa on Satuhelmen kauniita onyx-lantteja ja -rondelleja..  mustien kivien välissä  hiekkaa.. siis hiekanvärisiä makeanveden helmiä.. Sydänlukko hopeaa..

Kuvausvaihe menee jo viihteen puolelle.. Yritän vielä epätoivoisesti tavoitella luonnonvaloa kuvaushetkiin.. Aamun pilvetön taivas lupaili hienoja ilmoja..  joten nappasin korut ja kuvausalustan mukaani työpaikalle..  Pystytin studion pihalle ja aloin näppäillä kuvia ihanan kuultavassa aamuauringossa.. Muutaman metrin päässä menee kevyenliikenteen väylä, joka on varsin vilkas aamuisin..  Taisin olla aika huvittava näky - nappailee kuvia asfaltista klo 7:50 aamulla..   ;)

Railey
975812.jpg

975815.jpg  975821.jpg
975820.jpg