Edellisessä postauksessa taisin vihjailla, että jotain uutta tulossa.. Mitähän se olisi? ..  Helmikaupan uusia kujeita? 

Moni on ehkä oivaltanutkin, että olen tehnyt yhteistyötä Luminukan Elisen kanssa jo jonkin aikaa.. Kaikenlaisia juttuja ja kujeita ollaan tuumailtu.

Yksi niistä on, että päätimme perustaa yhteisen Helmikauppa-blogin. Siellä on tarkoitus jatkossa kertoa ennen kaikkea helmikauppojemme uutuuksista.. Ja ehkä jostain muustakin, ajankohtaisista asioista.  Toivomme, että yhdistämällä voimamme saisimme julki useammin blogipostauksia. Laadusta tinkimättä ;)  Me kumpikin ylläpidämme myös näitä vanhoja tuttuja blogejamme.. Tulevaisuudessa näemme, miksi ne kehittyvät..  Toivottavasti parempaan suuntaan.

Meidän kahden helmikauppiaan mielissä on tehdä yhteistyötä muutoinkin.. Saamme varmaan ujutettua jonkin helmikuorman samaan "konttiin"..  Rahtikuluja saisimme ainakin pienennettyä. Muitakin suunnitelmia on..

Uusi blogi  antaa meille mahdollisuuden kertoa helmistämme enemmän.. Meille ne eivät ole vain helmiä, vaan ne ovat jotain ihan muuta..  Luonnon kauneutta ja elämän ihanuutta..  Helmihöperöitähän me olemme..

Punaisia kalsedoneja en pystynyt vastustamaan.. Miksi olisi pitänytkään? Niissä on jotain ihanaa voimaa, valoa ja iloa..  Joten yksinkertaiset korvakorut niistä.. Hopea on  patinoitu.

Passion

1239993492_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Helmiliinan uusia kepposia on luvassa jatkossakin.. Elämässä pitää olla iloa ja kujeita.. ;)

Ihana viikonvaihdetta teille .. Ja suloista ensi viikkoa!

t: Helmiliina