Kevään kuluessa olen alkanut tarkailla lamppuhelmiä.. sillä silmällä..  ;)
Ne ovat todella kauniita ja vielä käsityönä tehtyjä! En oikein arvosta massatyönä tehtyjä lasihelmiä, vaikka nekin toki kauniita ovat ja hienolla tekniikalla tehtyjä..  Mutta jotenkin niiltä vain puuttuu jotain, sielu..  Poikkeuksena Swarovskin kristallihelmet, joilla on hohdokkuutta laadun ja pitkän historian vuoksi.

Toista ovat lamppuhelmet! Uniikkeja, käsityönä tehtyjä suloisuuksia..
Toivon, että joskus pääsen kokeilemaan lasin muotoilua.  Haaveita siis on!   :)
Sitä ennen voin onneksi ihailla toisten upeita töitä.. kuten Jane Myrskyn ja HelmiSirun..
Sirulta onnistuin hankkimaan allaolevat upean siniset helmet.. Hui!  :)

Tein vielä samana iltana rannekorun, vaikka ensin olin varma, että nuista en sitten raaski tehdä yhtään mitään..  Helmikät kuiskivat ja huutelivat minulle illan mittaan niin paljon, että pakkohan niistä oli rannekoru tehdä..
Seurakseen sinihelmet hyväksyivät vaaleat ametistinugetit  ja itsepunomani tynnyri-ketjun.  Ketju, välihelmet ja lukko ovat hopeaa.

Luciana
1474670.jpg

1474680.jpg

Kameran suurennus paljasti ikäviä virheitä..  Noloa - huomaan, että yläosan ketjussa yksi lenkki on hieman auki..  Nyt olen sen korjannut - vaihdoin lenkin kokonaan uuteeen, kun se ei suostunut siivosti menemään kiinni.  Kuvia en enää saanut uudestaan, koska aurinko oli jo laskenut ..
Huom! Tämä oli muuten ensimmäinen kerta tänä keväänä, kun arki-iltana pystyin ottamaan kuvan  auringon valossa! Vau! On tätä odotettukin..   :) 
Onhan tässä keväällä aurinko paistanut iltaisinkin, mutta meidän pihalla laskeva kevätaurinko pilkistelee kujeillen vain mäntyjen takaa - "ähä kutti" ..  ;)

Tällaisia juttuja tällä kertaa..
Ystävät hyvät!  Ihanaa keväistä viikonvaihdetta teille!

ps..  eihän nyt ole lumisadetta minnekään luvattu?  ;)   Edelliskertaiset kevättoivotukset menivät vähän hassusti, kun suurimmassa osassa Suomea satoi lunta!!   ;)