Moonstonessa on jotain ihanaa salaperäistä valoa..  varsinkin fasettihiotuissa..  Olen vain ihastellu niitä .. ja tuotos jäänyt aikas vähänlaiseksi..  Oo.. ne ovat vain niin suloisia, pieniä .. mitä niistä voi uskaltaa tehdä.. kauneimmillaan laskevan tai nousevan auringon valossa..
Mutta viimein rohkaisin itseni ja nappasin parit pisarat näihin korvakoruihin.. koukut tein itse.. ja alimmaisena hopearinkuiloista kukka..  Mags teki samoihin aikoihin hyvin samanlaiset korvakorut .. Hänellä tuo kukka on täydellisempi..  :)  ..  Hassua.. Olen huomannut, että muillakin on käynyt samoin.. Teemme hyvin samanlaisia koruja tietämättä sitä ja täsmälleen samoihin aikoihin..  :)

Moonstonen salaisuus ei auennut kuvatessakaan .. tai oikeastaan tajusinkin siinä vaiheessa, että jotain tuossa kivessä on..  :)  ..   Ensimmäisessä 30 kuvan sarjassa ei ollut yhtään kunnollista .. tai joo.. ehkä yksi kohtalainen..  Toinen sarja kuvia .. ei mitään..  Outoa.. miksi ei edes vahingossa tule yhtään kaunista kuvaa, johon olisi tullut kiven kaunis kajo..  Joten luovutin.. ja annan Moonstonen pitää salaperäisen hohtonsa.. 

904074.jpg

Edellisessä postauksessani minulla oli  Kaipaus-rannekoru ..  Yllätitte helmiystävät minut täysin .. kiitos teille.. Itse olin kovin epävarma tuosta korusta..  kiitos kannustuksesta..  :)
Tässä korvakorut  .. makeanveden helmirondelleja ja ametriinipyörylät ..  koukut omatekoiset..

Suonette anteeksi nämä vähäiset tuotokset.. jospa ensi kerralla enemmän..
Mukavaa syysviikkoa teille!

904070.jpg

___________________________________________________________________________

Muistitte minua viikolla haasteilla..
Ensimmäiset sain Raunilta  ja Sateelta.. Huomasin ne päivällä.. joten silloin päälläni oli paitapusero ja farkut.. rento työasu.. :) ..
Sitten seuraavat huomasin tultuani kotiin .. Helise ja IrocDuck muistivat minut.. :) .. silloin olin vaihtanut päälleni lenkkikamppeet..
Taidan olla vähän myöhässä tässä jo.. mutta haastan kuitenkin Anskun ja Anun ja Julian ja te kaikki muut, jotka ette ole vielä saaneet haastetta..

Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikoihinsa ja tästä merkinnästä.