Ystävälle lämpimät onnittelut .. ja hänelle ruusun punaa helminauhassa..
Makeanveden helmiä ja silkkilankaa..  Riipuksen tein Eni Okenin tyylillä ..  Täytyy tunnustaa, että olen nyt olen täysin hullaantunut tämän tyylisiin riipuksiin.. niitä on ihana tehdä ja lopputulos (ainakin useimmmiten) näyttää kauniilta .. Helmet vievät katseen pois virheistä..
.. niinpä.. harmikseni huomasin vasta kuvasta.. että .. grr.. hopealankaa näkyy sittenkin liikaa helmien välistä.. Mutta tämä peli on menetetty.. ja koru luovutettu..  .. voiskohan tähän laittaa merkinnän -- käsityön leimaa..   ;-)

702105.jpg

.. kun te blogiystävät olette tehneet koruja lapsillenne .. alkoi omatunto soimata myös minua ..  ;-) .. joten pienelle tytölleni tämä rannekoru .. 0,8mm hopealangasta Jens Pid -ketjua .. väliin vaaleanpunaisia makeanveden helmiä.. Ketjun pituus lukkoineen on suloiset 14cm..

702161.jpg

Sitten hyppäys entisaikaan..   Tuulahdus antiikista.. vai mistä..?  Taidokasta kieputtelua hopealangalla on näkynyt monilla kotimaisilla blogeilla  ja ennen kaikkea Magdalena Borejkon sivuilla ..  Joten minäkin sitten teidän perässä kieputtelin korvakorut ohuen, ohuella hopealangalla..  siniharmaa makeanveden helmi..  ja lopuksi patinointi..
Ja tässä on ainakin käsityön leimaa .. kuvan suurennos näyttää virheet.. onneksi "luonnossa" oikeassa koossaan ovat vähän kauniimmat..

702173.jpg