Mustan onyxin voimaa..

Kivissä sanotaan olevan salaperäistä voimaa..  Mustan onyxin pitäisi helpottaa stressiä ja surua, sekä vahvistavan itsensä hallintaa ja moraalia.. hmm.. Stressiä ja surua  ei minulla onnekseni nyt ole..  mutta hyvä jos vahvistaa itsensä hallitsemista..  Antaisko itsehillintää helmiostoissa..  ;-)   ..silti minun on edelleen vaikeaa uskoa kivienergiaan  ;-)

Sain jossain vaiheessa ajatuksen, että ehdottomasti mustaa onyksia pitäisi yhdistää hopeaketjuun..  väriyhdistelmä.. hopea ja musta.. on jotenkin niin selkeä..
Onyxien välissä pikkuruista Jens Pid -hopeaketjua.. tein sen 0,8mm langasta ja 2,5 mm rinkulat.. Aikas suloista.. Kaulakoru lukkoineen on 40cm ..

15.6. kuvausharjoittelujen johdosta vaihdoin sen hirveän punaisen kuvan .. se vain häiritse minua jok ikinen kerta.. suokaa anteeksi, että ei mitään muuta uutta...   Ja kaunis kiitos teille kaikille kommenteista.. lämmittävät aina!!  Mukavaa viikonvaihdetta!!

662333.jpg

659075.jpg   ..grr.. että oli vaikeaa taas saada kelvollista kuvaa .. otoksia varmaan viiskymmentä.. näihin sitten päätysin.. siksi vielä toinenkin kuva.. pikkuruisen saat jopa isommaksi klikkaamalla..  ;-)

     Kaulakorulle kaveriksi korvakorut .. onyxia ja hennon vaaleanpunainen makeaveden helmi..

662355.jpg  659084.jpg
Sitten toiset korvikset kesäfiilistelyyn..  sinistä kvartsia ja onyxia.. ja suloinen hopea sudenkorento..