Pääsiäisenä saimme nauttia ihanan aurinkoisista kevätpäivistä.. luulen että melkein koko maassa?  Meillä nuo vapaapäivät menivät pohjoisen aurinkoisilla hangilla .. Ihania hetkiä! .. Aurinkoa, muutama aste pakkasta ja kauniisti kimalteleva lumi ..   :)

Pääsiäisloman nautintoa minulla häiritsi vain yksi seikka..  Tarkoitukseni oli solmia makeanveden helmiä silkkilankaan.. Tietenkin olin ottanut mukaani helmiä, silkkilankaa, pinsetit, vähän hopealenkkejä..  mutta jotain puuttui!  Voih! .. ne "french wiret" olivat jääneet kotiin!!  Mitähän ne nyt ovatkaan suomeksi..  siis ne silkkilangat suojat lukon lähellä..
Joten sattuneista syistä en sitten esittelekään "pehmoisia" helminauhoja ..

Vaan Bellagion .. Olkaa hyvät..   :)

Bellagio korun helmet sujahtivat sukkelaan tahtiin koruvaijeriin .. heti kotiin päästyäni..  niin suuri oli minun helmien ja kivien kaipuu..  ;) ..  
Eipäs, kun pitihän tätäkin kaulakorua hieman pohdiskella ..  sovitella helmiä.. niin mukavilta nuo helmet tuntuivat hyppysissä pitkän eron jälkeen..   ;)

Bellagio-kaulakorun etualalla on kolme traroiittia viedellään fasetoituja onyxeja. Siellä täällä löytyy läpikuultavia vaaleita ametisteja .. lukkoa kohden ametriini-renkaiden jono.. Lukko ja välihelmet hopeaa..

1409191.jpg

1409193.jpg

1409194.jpg


Oikein ihanaa maaliskuun loppua teille kaikille!
Kohta olemme kesäajassa!!