Olen huomannut.. että kivihelmet huumaavaat minut nykyään täysin.. välttämättä mitään muuta päihdyttävää ei enää tarvita..  eihän..  ;)

Helmihuumaa..  tämä alkaa olla jo vakavaa laatua.. tai ei ehkä omasta mielestäni.. mutta muiden.. Oireina muistamattomuutta jokapäiväisistä asioista.. kuulo heikentynyt.. vai valikoiva kuulo..?
Saan jopa jonkinnäköistä sydämentykytystä jonkin upean kaunokaisen edessä..  hui..
Lääkkeeksi en ole tähän asti keksinyt muuta.. kuin että.. lisää helmiä.. kiviä..   :) .. muilta en reseptejä uskalla edes kysyä.. eihän kannatakaan? .. ;)

Tämä lauantaipäivä oli ihana...   Aamupäivällä pikkusen kanssa "uimakoulussa" ..  sitten kotiin kuvaamaan ..  sillä aurinko paistoi!! ..  ainut murheenkryyni.. heh.. että meitin pihalla ei sitten paistanutkaan enää.. hö..
Aurinko on jo niin matalalla.. että metsikkö varjosti..  mutta eiköhän niitä lukseja ollut sittenkin enemmän kuin sateisena päivänä.. 

Satuhelmen kiitospussukasta löytyi nämä ihanat, ihanat Sardonyxit .. upean tummia, kiiltäviä.. salaperäisiä..

Sardonyx-rannekoru
1079757.jpg

Kaulakorussa ja rannekorussa leopardskin jaspereita.. golden jaspereita.. mutta harmaa larvikiitti..
Lämmintä ruskeaa .. 
Angaia -korusetti

1082440.jpg

1082350.jpg   1082425.jpg

Joulunalusajan juhlakausi on juuri parhaimmillaan ..  joten jotain kiiltävää tummaa .. pikkumustaa.. ja vähän sinistäkin.. fasetoituja onyx-helmiä, makeanveden helmiä, Swarovskin kristalleja ja balin hopeaa ..

.. pikkumustaa ..

1082491.jpg

1082492.jpg

Korvakorut Swarovskin ihanaisista brioleteista ..

1082561.jpg

Seuraavalla kerralla luvassa jotain taivaan sineä.. 
Oikein ihanaa pikkujouluviikkoa teille ..  :)