helmikauppa korukauppa

Elämässä pitää olla nautintoja..  Nainen kun tulee tiettyyn ikään.. joopa joo.

Mitä silloin sitten? Ehkä viimeistään silloin kaipaa jotain mielihyvää, ylellisyyttä myös arkipäivälle..  Eikö vain?    Mmmm..  mitähän se olisi?  Ainakin kaunista katseltavaa ja hyviä tuoksuja..  !!

Naisellista hömppää.. mutta mitä siitä..  :)

Mistähän aloittasin tämän postauksen..  Asiaa on niin paljon..  :)   Jatketaanko korujen tarinaa, vai jotain helmistä..  vai sukelletaanko johon ihan muuhun? 

Koruista.. Niin.. niitä ei voi olla koskaan liikaa..  Eihän?!  Joten tässä teille kaksi rannekorua samoista kivistä, serpentiineistä, vain toteutus hippasen erilainen..  Toisessa kirkasta hopeaa ja toisessa se on patinoitu.. 

Aislin

1238528620_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aiyana

1238528635_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

*****

Ehkä jotain voisin kertoa  helmipuodin uutuuksista..  Kuultavia kalsedoni-brioletteja tuli vaalean sinisinä ja pinkkinä.. Pinkki on muuten yksi kevään muotiväreistä..  :)  .. 

En pystynyt myöskään ohittamaan punaista kalsedonia.. Sitäkin siis brioletteina.. Värisävyssä on aavistus sinistä kajoa..  Omiin suosikkeihin on aina kuulunut musta onyx..  Siksi viistehiotut onyx-tynnyrit eksyivät puotiin..  Sellaisella saa yksinkertaiseenkin koruun vähän bling-blingiä..

1238529238_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

*****


Mitä sitten piti kertoa? ..  Tuoksuista..  Hajuvedet ovat olleet aina heikkouteni, aina ..  Niiden myötä on aina ollut tärkeää myös suihkusaippuan tuoksu.. Kaikenmoista on tullut kokeiltua..  Parin kolmen vuoden aikana (viimein) oivalsin ihanat "perinteiset" saippuat. Lähikaupan saippuavalikoima ei kovin kummoinen ole..  Mutta jostain aina löysin jotan vähän erilaisempaa.   Sitten eksyin ulkomaisiin saippuapuoteihin.  Suokaa anteeksi te kotimaiset - en tiennyt teistä vielä silloin..  ;)  Olin aivan myyty. Huokailin syvää ja hartaasti katsoessani käsintehtyjä saippuoita.  Ei voi olla totta..  Melkein haistoin ne ihanat tuoksut..

Mutta mutta..  Sain päähäni, että miksi en minä voisi itse kokeilla saippuan tekoa?!!  Aloin kahlata kaikkia mahdollisia alaan liittyviä tekstejä.. Huomasin, että netistäkin löytyy uskomattoman paljon tietoa, ohjeita..  Ja mikä parasta - löysin myös suomenkielisen Saara Kuhan tekemän kirjan Käsin tehtyä Saippuaa. Sen kirjan opastuksella pääsin turvallisesti alkuun.. Kirjan kuvat ja tekstit olivat todella innostavia..  Onnekseni huomasin, että kotimaasta löytyi myös Pieni tuoksukauppa, jonka valikoima on uskomattoman laaja. Iloinen yllätys oli, että sen omistaja olikin kirjan kirjoittaja.

Tässä niitä lähes ensimmäisiä ..  Te alan asiantuntijat yrittäkää kestää ja ymmärtäkää lapsenomainen innostukseni..

1238530532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238530558_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saippuoiden pääaines on oliiviöljy, lisärasvasvoina palmyöljy, kookosrasva, risiiniöljy ja karitevoi.. Toisessa olin jotain korvannut mangovoilla ja manteliöljyllä..  Tuoksuna toisessa Love spell, josta Tuoksukaupan sivuilla huumaavaa tekstiä: "..puutarhassa kypsyneiden omenoiden, persikoiden ja päärynöiden sekoitus, jossa mukana makeita marja, mandariininkuorta, hedelmänkukkia sekä hieman pehmeää myskiä ja ripaus vaniljaa.. "

*****

 

Kiitos kaikille helmipuodin asiakkaille.. Ihania viestejä teiltä tulee..  Niin..  Olen aina todella iloinen, kun näen oman puodin helmiä koruissa..   Sykähdyttää aina.. melkein kuin olisi itse tehnyt..  :)

Kiitos Saaralle saippuaohjeista..

Kiitos myös kaikille blogin lukijoille..  ja te helmikamut!  :)

 

Jos ei tavata enää ennen pääsiäistä.. Toivon kaikille oikein ihanaa, leppoisaa pääsiäistä!

t:  Helmiliina