Tässä on ollut viimeaikoina kovasti kiirettä..  Mutta välillä on hyvä hieman pysähtyä ja miestiskellä asioita kaikessa rauhassa..  Minulla tuo pysähdys tuli varmaan kovan kuumeen seurauksena...  Silloin sitä huomaa, mikä elämässä on tärkeää - perhe, ystävät ja terveys.. Tietenkin lista jatkuu muilla asioilla, kuten työ ja vapaa-ajan harrasteet, mutta eiköhän nuo kolme ole tärkeimmät..

***

Muutamia viikkoja sitten olimme katsomassa U2:n konserttia Helsingin stadionilla. Kertakaikkiaan upea! Bändi on kyllä parhaimmillaan isoilla lavoilla. Konsertin jälkeen jäi monta kappaletta soimaan päähän, mutta yksi ylitse muiden on Moment of Surrender.. Sitä voin kuunnella, vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin..  vieläkin.  Kappale on tosiaan vaikuttava. Tässä teillekin linkki youtubeen..

Moment of Surrender -kaulakoru

Moment of Surrender -rannekoru

 

Tänään matkaan jälleen Helsinkiin. Tällä kertaa Wanhaan Satamaan messuja rakentamaan.  On kuulkaas niin ruumiillista työtä, että ette osaa arvatakaan..  Kantelen helmilaatikoita, jotka täynnä kiveä..  :D  Siis kivihelmiä. Yllättävän paljon painaa makeanvedenhelmilaatikkokin. Nykyisin olen jo viisaampi, ja pakkaan helmet pienempiin muovilaatikoihin.  Joskushan ne tuli laitettua järjettömän isoihin...  Silloin en saanut laatikkoa edes nostettua autoon.. :D    Wanhassa Satamassa meillä menee Luminukan Elisen kanssa noin viitisen tuntia. Sitten pitäisi osaston olla valmis, toivottavasti..   :)

Joten lämpimästi tervetuloa!

Helsingin Wanha Satama Kädentaitomessut   18. - 19.9.2010    osasto A4

 

Voikaa hyvin!

ps. kuunnelkaa vielä kerran Moment of Surrender..  :)

ps. ja vielä tiedoksi, että korujen laventelin väriset akaattirondellit tulevat puotiin viimeistään alkuviikosta  ja samoja saa ostaa myös messuilta