Pari viikkoa sitten sain päähänpinttymän, josta en päässyt millään eroon.. juottaminen..  Lopullisen sysäyksen sain Helmien viemän Raijalta ..  kiitos kannustuksesta ja neuvoista..

Perusvälineet juotospasta ja juotosalusta löytyivät Korupaja ja kankurinaitasta..  ja keittiön kaapista kaasupoltin..  Ja sitten alkoivat jännittävät kokeilut..  kamalan vaikeaa ensin.. mutta vähitellen aloin ymmärtää mitä pitää tehdä..
Tässä sitten näitä pendantteja..  aikajärjestyksessä..  voi olla, että nämä menevät sinne laatikon pohjalle.. mutta kivaa näitä on ollut ainakin tehdä..  Joten kannustan lämpimästi muitakin kokeilemaan..
638092.jpg     638088.jpg
                          0,7mm hopealanka                                   0,8mm hopealanka                                      

638094.jpg  638091.jpg


  1,2mm hopealangasta kukkariipus                                 1,0mm hopealanka                             


Kukkariipuksesta tulee avaimenperä..  se on jotenkin niin paksu.. ja öö.. työn laatu ei ole hyväksyttävää (jos nyt sitten missään) .. siinä on sitä ns. käsityönleimaa..   ;-)

Tänään tuli postissa helmikirje..  oooh..  Kunpa vielä olisi aikaa puuhata niiden parissa..  Pikkuneiti tomerasti vaatii oman huomionsa..  ja takapiha näyttää nykyään järkyttävältä raksatyömaalta.. ja.. raksamiehille olen lupautunut kokkaamaan..   Mutta eiköhän sitä helmiaikaakin jostain tule...   ;-)