Helmet ja korut ovat vallanneet ajatukseeni lähes täysin..  Niiden kanssa, niitä ajatellen..  päivin ja öin.. ainakin nämä viimeiset päivät ennen messuja..   Hermihurmiota tai helmihurmosta? ..  Sitä se on..

Mukavia päiviä nämä ovat olleet, vaikka tiedän että ihanimmat hetket ovat messuilla.. Odotan jo kovin!! .. Helmiä olen myynyt monille, monille nettikaupan kautta ..  Nyt viimein saatan nähdä teistä muutamat messuilla.. Hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa odotan teitä..   :)   Ihanaa olisi myös kohdata teidät "vanhat" korujen ostajat viime messuilta tai te, joiden kanssa olen viestitellyt sähköpostitse.. 

Minulla taitaa olla menossa koruissa sellainen yksinkertainen vaihe..  Sellaistahan tämä on - mielihalut vaihtelee, aaltoilee.. niin kuin laineet..  Katsoin jokin aika sitten vanhoja postauksiani viime keväältä ja kesältä..  Olipas runsasta..  Yhdessä korussa oli monen moista kiveä. Se oli silloin.. Nyt saatan laittaa vain yhtä..  Enhän ole tullut tylsemmäksi?! Ehkä vielä koittaa se täyteläisempikin aika, kun ollaan aallon harjalla..

Olen kotoisin saaristosta..  Meri ja sen tuoksut ovat olleet aina rakkaimpia tuoksuja ja niistä tulee ihania muistoja.. Nitä kaipaan.. Ja silloin pitää lähteä meren rannalle..  Pidän myös tummista metsälammista.. Niiden rauhallisesta tunnelmasta.. Sekin johtuu varmaan siitä, että lapsena pääsin välillä ihmettelemään metsälampea.. Muistan kesäaamun hetket lammen äärellä.. Silloin oli vielä yön kosteutta heinillä .. 

Jostain..  jostain tuli mieleen, että seuraava kaulakorun nimi pitää olla Lumpeen kukka.. 


 

Minut ja Sinisen huoneen Hannen löydätte:

Helsingin Wanha Satama  Kädentaidonmessut   28.2. - 1.3.  klo 10. - 17.00    A11