Meemi

Eli kerro seitsemän faktaa itsestäsi ja haasta sitten seitsemän blokkaajaa mukaan..
Minulle haasteen heitti Helmien Viemään Raija ja Possun omilta sivuilta Millam..

1. Olen rehellinen.. mutta hyväksyn asian kiertämisen muulla tavalla.. joskus vastapuolelle parempi..

2. Olen uskollinen.. tässä ei voi luistaa..

3. Rakkaimmat henkilöt ovat pikku tyttöni ja aviomieheni.. kummankin kohdalla voin todeta, että rakkautta ensi silmäyksellä.. eri tavalla, mutta syvältä sydämestä..
ja unohtaa en voi myöskään kolmivuotiasta cairninterrieriämme.. iloinen, uskollinen poika.. ;-)

4. Yritän tehdän kaiken mahdollisimman hyvin..  jos ei ekalla kertaa onnistu, yritetään toisella tai kolmannella tai..   aidan ali ei voi mennä..

5. Innostun uusista asioista täysin rinnoin  silloin ahmin kaiken mahdollisen tiedon kaikkialta..  iltalukemisena on  pino alan kirjoja..  siksipä esim. erilaisia käsitöitä on tullut kokeiltua.. Mutta tämä korujen tekeminen tuntuu nyt vihdoin minun jutulta..

6. Minusta on mahdollista oppia tekemään kaikenlaista .. en juurikaan ajattele, että en osaa..  vaan että kait minäkin sen joskus osaan


7. Liikunta on ollut minulle ainakin viisitoista vuotta rakas harrastus..   joskus aikoinaan se taisi mennä hulluttelun puolelle .. ainakin määrässä..  Kaikenlaista olen kokeillut..  mutta koko ajan on säilynyt juokseminenMinä haastan vuorostani mukaan Helmiriehan Santun, Kultta ja kimallet´n Anun, Sateen, Sirpaleen Sirpan, Julian koruista Julian, Bubblesin Heidin ja Pilkahduksista Upan..