Ilmoittauduin keväällä Helsingin Wanhan Sataman Kädentaidon, Lahja ja Sisustus -messuille. Ajankohta on jo todella lähellä..  Nehän ovat ensi viikonvaihteessa 6. - 7.9. 
Voitte kuvitella, että tämä viikko on hurjan kiireinen. Onneksi on vielä muutama päivä tehdä vielä jotain.. Silti alkaa tulla pikkuinen stressi, mutta sen voittaa onneksi iloinen odotus ihanista päivistä.

Helmikauppa on ensi viikon hieman hiljainen .. ainakin minun puoleltani.. Tilaukset hoidan, mutta uusia helmiä en varmaan ennätä kuvata ja lisätä puotiin. Kaikkea ihanata on tulossa..
Otan osan helmistä mukaani Wanhaan Satamaan..  Tietenkin..  Miten minä voisin niistä olla pari päivää erossa..   ;)

Sitten koruihin..  Sain toivomuksen rannekorusta, jossa olisi hopeaa ja vuorikristallia.. Jotain yksinkertaista ja kaunista. Tein kaksi rannekorua, joissa ei muuta eroa kuin hieman erilaiset riipukset lukon yhteydessä.. Toisessa viistehiotut ruusukvartsit ja toisessa  ruusukvartsi ja hopeinen sydän. Hopeaketju on itse punomaani piina-ketjua 1 mm hopealangasta.
Tämä rannekoru on myös kiitos kaikesta.. 
Olet auttanut minua paljon unelmassani..

Drean
1864485.jpg

1864237.jpg

Solmittu helminauha, jonka solmin matkalla. Sinertävän sävyisiä makeanveden helmiä. Hopeinen lukko, jossa riipuksena upea rutiilikvartsi.

Erica
1864634.jpg

1864660.jpg

1864638.jpg

Toivon, että tulisitte käymään Wanhassa Satamassa. Siellä on myynnissä paljon todella kaunista - suomalaisia taidokkaasti tehtyjä käsityötuotteita, esimerkiksi Sininen Huoneen kauniit kirjat, kortit, taulut ym.
Tervetuloa!

1866498.jpg

Helmiliina Wanha Satama 6. - 7.9.2008
E110