Jatkan edellis kerran syystunnelmia..  Syksy on tosiaan tullut.. pitäähän se jo uskoa .. vaikka ei haluaisi.. Suloinen kesä meni .. sen muutamat lämpimät päivät takana .. lämpöiset auringonsäteet .. perhoset, kimalaiset..   Tuli syksy .. ja minä palaan töihin .. anteeksi pikkuinen .. kaikki on hyvin.. äiti on vain hetken töissä..

En tiedä.. kuvatessan jostain vain tulivat ajatuksiini sanat .. My sorrow .. sitähän nämä viimeiset päivät ovat olleet ..
Suokaa anteeksi ystävät tämä melankolisuus .. ehkä ensi viikolla mieli on jo iloisempi ..

My sorrow
864483.jpg

Kaulakorun yksinäiset pyöreät ametistihelmet vaativat, että korvakoruissa sitten ainakin pitää olla jotain samaa.. Ja saivathan he helposti tahtonsa ... ihanat ametistibrioletit ..  Ametistit löysin Thuja Designin helmikätköistä ..

864499.jpg

Tämä viikko alkoi ihanasti .. olin odottamallani Tuija Suutarisen sormuskurssilla .. Jännää ja niin antoisaa.. Oli ihana nähdä ja jopa itse tehdä sormus.. niin kuin se oikeasti tehdään..  Nyt vasta ymmärsin, että monenlaisia viiloja oikeasti tarvitaan.. ja ihmeekseni niillä sai jopa juotoskohdan näkymättömiin!
Tässä minun ensimmäinen .. raskinkohan käyttää vai talletanko aarrearkkuun..  :)

864515.jpg

Voikaa hyvin..  en jätä teitä, vaikka palaankin töihin.. mutta ehkä vähän viiveellä  käyn blogeissanne.. Tätä upeaa harrastusta en myöskään jätä .. jostain löytyy varmasti vieläkin helmiaikaa...   :)

Syyslaulu neidolleni

Jo pilvihin taivas peittyy
ja paljas on rannan puu,
tuul' laineita ärjyen nostaa,
keto kukkiva kellastuu.

Suven hertas ja hempeä aika
se kestävi hetken vaan,
mut ainaiseksi se rinnan
voi velloa aaltoamaan.

Kesän kukkaset elpyy kyllä
taas tullessa keväimen -
kun kestäis kesämme lempi
yli talven ja tuiskujen!
           Eino Leino