Wanhan Sataman käsityömessut -08.. jäävät mieleen kauniina muistona...
Ihana viikonvaihde kaiken kaikkiaan..  Sain tutustua uusiin ihmisiin..  Huomasin ilokseni, että moni arvostaa käsityönä tehtyä uniikkikorua, joka on tehty aidoista korukivistä, makeanveden helmistä, hopeasta.. Lämmin kiitos teille.. 
Ilokseni messuvieraiden joukossa oli myös ystäviä ennestään..  asiakkaita, koruharrastajia.. Kiitos, kun kävitte luonamme..
Oli myös iloinen asia todeta, että moni on oivaltanut koruharrastuksen ihanuuden .. Harrastus, jos annat sille pikkusormen.. se vie sinut mennessään..   ;)

Tuo viikonvaihde  kannustaa minua pitkälle .. on ihanaa jatkaa näitä juttuja..  Ajatukset kantavat
jo seuraavaan .. 

Jatkan vielä edellisten postausten kuultavien korujen sarjaa.. Seuraavana Nefertite .. pääosissa kaulakorussa etuosassa aaltomaiset fluoriittiovaalit.. ne yhdistyvät toisiinsa ametriini-, akvamariinirondellein ja hopeahelmin.. helminauha jatkuu akvamariininugetein, lisättynä muutamalla amatsoniittityynyllä ja akaattirondellilla..  välissä kirkkaita Miuyki-delicoita.. lukko hopeaa..
Rannekorussa samoja korukiviä.. mutta kolmesta fluoriittiovaalista kaksi piti vaihtaa hieman isompaan, värikkäämpään ametriininugettiin..

Näillä materiaaleilla syntyi minun Nefertite..

1347104.jpg

1347108.jpg

Toivon teille jokaiselle iloista maaliskuun alkua .. kevättä jo ilmassa!