Melkein säikähdin, kun tajusin, että edellinen blokkaus on tosiaan viime syksyltä..  Niin aika on rientänyt!  Hurjasti on tapahtunut tämän jälkeen...   Ainakin Aurajoessa on virrannut vettä jälkeen edellisen..  :) ...  ja niin on Salojoessakin ja monissa muissa..  :)

Talvi onneksi meni jo menojaan.. Ja nyt on viimein kesä ja luonto vehreimmillään. Huomasin, että kohta kielokin puhkeaa kukkaan. Muistatattehan sen ihanan vienon tuoksun..? Tuoksu tuo minulle aina mieleen lapsuuden kesät.  Muistan vieläkin omat seikkailuni lähimetsissä kukkia keräillen ja tuoksutellen. Kukkakimppuun löytyi lähes aina kissankelloja, päivänkakkaroita ja joskus jopa suloisia ketoneilikoita. 

Ehkä niistä kauniista punaisista ketoneilikoista on jäänyt ihastukseni punaiseen ja pinkkiin.. Ainakin viime aikoina se on vahvistunut. Totta tosiaan saahan pikkuisen pinkkiä olla aikuisellakin naisella!  :)

Koruja teen nykyään harvemmin kuin aiemmin, mutta silloin tällöin kuitenkin. Joskus inspiraatio lähtee siitä, kun katsoo jonkun ihanaa helmivalikoimaa. Voi miten upeita helmiä tilaatte! Jollakulla on ihanasti kaikki helmet sävy sävyltään toisiinsa sopien, ja toisilla ihanan iloisesti kaikkea mahdollista.  ...  Niin vielä omiin koruihini. Lähes joka toinen kerta koruja pitää tehdä viime hetkillä ennen lähtöä jonnekin. Onhan vielä vartti aikaa, ja ehdin hyvin tehdä vielä korvakorut ja rannekorunkin. Omaksi ilokseni, mutta miehen hermoja koettelee..  :D

Pinkki rannekoru on tietenkin omani!  Kivi on värjättyä magnesiittia ja keskuskivenä onyx-rondelli. Tämän pinkin rannekorun kaveriksi tein vielä pitkän kaulakorun, johon linkittelin samoja pinkkejä kivihelmiä ja lisäksi onyxia. Ehkä joskus myöhemmin saan sitä kuvan esille.

My own pinky

 

Seuraavan luonnonläheisen korusetin tein lahjaksi ja toivomuksena oli, että jotain ruskeaa. Helmien luonnonläheiset värisäväyt ovat jotenkin tulvillaan maaseudun rauhaa. Siksi nimeksi tuli Provence.  Isommat rondellit ovat soocho jadea ja pienemmät tummat eebenpuuta. Kaulakorun kuva ei oikein onnistunut, mutta ehkä siitä jotain selvää saa. Siinäkin soocho jadea, eebenpuu rondelleja ja eebenpuu kolmionugettia, lisänä vielä jaspista.

Provence

 

Tässä tämä postaus. Tavallaan harjoitus minulle pitkän tauon jälkeen.

Minun pitänee vielä kertoa, että muistakaa Helmikauppa-blogin korukilpailu. Nyt saa jokainen äänestää !

Ja sitten...    Helmiliinan helmikauppa täytti kesäkuun alussa 2 vuotta !   Tuon merkkipaalun johdosta päätin alkuvuodesta, että puodin pitänee pikkuisen uudistua. 

Uudistuneet sivut uusine helmineen aukeavat maanantaina 14.6.2010, todennäköisesti aamupäivän aikana.  Jännittävää!!

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita silloin sivuille:   www.helmiliina.fi  !!

 

Voikaa hyvin!

t. Helmiliina